Contact

06 533 90 170
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

29 september: Muziekvereniging "Harmonie" Slikkerveer
m.m.v. verteller Frans Limburg, de drumband en popformatie Something Else
Het familieconcert van "Harmonie" Slikkerveer staat dit jaar in het teken van recyclen. Het verhaal gaat over twee buurmannen. De ene houdt van orde en netheid, alles direct opruimen en goed schoon. De ander bewaart van alles en nog wat. Niet te snel iets zomaar weggooien, misschien is het nog eens ergens voor te gebruiken. Kan dat naast elkaar bestaan? Het orkest speelt divers repertoire van o.a. de componisten Meindert Boekel en Bert Appermont, tot nummers van Queen en James Brown.
Zaterdag 29 september in het Gemini College te Ridderkerk. Aanvang: 19:30 uur.

 

9 december: Koninklijke Harmonie Oosterbeek
m.m.v. verteller Frans Limburg, zandschilderes de Zandprinses

Bij dit middagconcert staat het werk Schilderijententoonstelling van Modest Moessorgsky centraal. De orkestratie van Maurice Ravel is prachtig omgezet voor harmonieorkest. Bette Westera schreef er in 2006 teksten bij die vertelt zullen worden door Frans Limburg en Zandprinses Rosa van der Vijver, dochter van Zandtovenaar Gert van der Vijver, zorgt voor betoverende beelden.
Zondag 9 december in de Musis Sacrum te Arnhem. Aanvang: 15:00 uur.

 

STORYTRAIL HAARLEM - Stadsavonturen
Wandelen door Haarlem. Genieten van de aanblik van de stad en van verhalen over haar vroegere inwoners. De Storytrail stadswandeling Haarlem vertelt over de graven van Holland, de opstand tegen de Spaanse kroon, de verlichting en meer. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Haarlem wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-haarlem/
2 december - 14:00 uur

 

STORYTRAIL LEIDEN - Stadsavonturen
In de lente van 1574 arriveert een grote Spaanse legermacht voor de poorten van de stad Leiden. Het moet de stad tot de orde roepen en terugbrengen in het gareel, omdat Leiden de kant van die opstandige Willem van Oranje heeft gekozen. Maar Leiden houdt de poorten stevig op slot. De Storytrail stadswandeling Leiden komt de stad wel binnen en vertelt hoe de gewone burger het beleg het hoofd probeert te bieden, maar ook de dilemma's waar de burgemeester van de stad en de commandant van de Spanjaarden mee te kampen hebben. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Leiden wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-leiden/
30 september - 14:00 uur
28 oktober - 14:00 uur