Contact

06 533 90 170
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

november: Amsterdamse Händel Vereniging
m.m.v. May Kristin Svanholm Hegvold (sopraan), Felipe Gallegos (tenor), Frans Limburg (verteller), Das Neue Mannheimer Orchester
Voor deze twee concerten staat het dramatisch oratorium Jephta (HWV 70) op het programma. Het dateert uit 1751 en is gecomponeerd op een libretto van Thomas Morell. May Kristin Svanholm Hegvold zingt de rol van Iphis en Felipe Gallegos zingt de rol van Jephta. De andere rollen in het oratorium zijn samengevat en worden verwoord door de verteller.
Kaarten zijn te bestellen op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Jephtha
Za 10 november: Hervormde Kerk, Kerkplein 13 - Broek in Waterland. Aanvang: 20:00u
Zo 11 november: Dominicuskerk, Spuistraat 12 - Amsterdam. Aanvang: 15:30u

 

24 november: Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam
m.m.v. verteller Frans Limburg

Het orkest neemt het publiek mee op een reis door de ruimte, vanaf de lancering op Cape Canaveral tot en met de terugkeer op aarde. Op het repertoire staan o.a. delen uit The Planets van Holst, Poème du Feu van Gotgovsky en Prélude à l'après midi d'un faune van Debussy.
Za 24 november: Vrijburgkerk, Diepenbrockstraat 46 - Amsterdam. Aanvang: 20:00u

 

10 februari: Koninklijke Harmonie Oosterbeek
m.m.v. verteller Frans Limburg, zandschilderes de Zandprinses

Bij dit middagconcert staat het werk Schilderijententoonstelling van Modest Moessorgsky centraal. De orkestratie van Maurice Ravel is door José Schyns omgezet voor harmonieorkest. in 2006 schreef Bette Westera er teksten bij, die vertelt worden door Frans Limburg. Zandprinses Rosa van der Vijver, dochter van Zandtovenaar Gert van der Vijver, zorgt voor betoverende beelden.
Zo 10 februari: Musis Sacrum, Velperbuitensingel 25 - Arnhem. Aanvang: 15:00u

 

STORYTRAIL HAARLEM - Stadsavonturen
Wandelen door Haarlem. Genieten van de aanblik van de stad en van verhalen over haar vroegere inwoners. De Storytrail stadswandeling Haarlem vertelt over de graven van Holland, de opstand tegen de Spaanse kroon, de verlichting en meer. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Haarlem wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-haarlem/
Zo 2 december - 14:00u

 

STORYTRAIL LEIDEN - Stadsavonturen
In de lente van 1574 arriveert een grote Spaanse legermacht voor de poorten van de stad Leiden. Het moet de stad tot de orde roepen en terugbrengen in het gareel, omdat Leiden de kant van die opstandige Willem van Oranje heeft gekozen. Maar Leiden houdt de poorten stevig op slot. De Storytrail stadswandeling Leiden komt de stad wel binnen en vertelt hoe de gewone burger het beleg het hoofd probeert te bieden, maar ook de dilemma's waar de burgemeester van de stad en de commandant van de Spanjaarden mee te kampen hebben. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Leiden wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-leiden/
Zo 28 oktober - 14:00u
Za 17 november - 12:30u