Contact

06 533 90 170
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

10 februari: Koninklijke Harmonie Oosterbeek
m.m.v. verteller Frans Limburg, zandschilderes de Zandprinses
Bij dit middagconcert staat het werk Schilderijententoonstelling van Modest Moessorgsky centraal. De orkestratie van Maurice Ravel is door José Schyns omgezet voor harmonieorkest. Frans Limburg omlijst de compositie met verhalen en Zandprinses Rosa van der Vijver, dochter van Zandtovenaar Gert van der Vijver, zorgt voor betoverende beelden.
Zo 10 februari: Musis Sacrum, Velperbuitensingel 25 - Arnhem. Aanvang: 15:00u

 

16 maart: Stedelijke Muziekvereniging "De Harmonie" Wageningen
m.m.v. verteller Frans Limburg

De titel van het concert is 'Duizend Seizoenen', wat zowel cryptisch als allesomvattend is. De seizoenen van de natuur, de seizoenen van een mensenleven, het komt voorbij in beeld, woord en muziek van o.a. Johan de Meij, Lars-Erik Larsson, Kevin Houben, e.a.
Za 16 maart: Junushoff, Plantsoen 3 - Wageningen. Aanvang: 20:00u

 

STORYTRAIL HAARLEM - Stadsavonturen
Wandelen door Haarlem. Genieten van de aanblik van de stad en van verhalen over haar vroegere inwoners. De Storytrail stadswandeling Haarlem vertelt over de roemruchte graven van Holland, de opstand tegen Spanje, de periode van de Verlichting en meer. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Haarlem wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-haarlem/
Zo 21 april - 14:00u
Zo 19 mei - 14:00u
Zo 16 juni - 14:00u
Zo 22 september - 14:00u
Zo 20 oktober - 14:00u
Zo 17 november - 14:00u
Zo 22 december - 14:00u

 

STORYTRAIL LEIDEN - Stadsavonturen
In de lente van 1574 arriveert een grote Spaanse legermacht voor de poorten van de stad Leiden. Het moet de stad tot de orde roepen en terugbrengen in het gareel, omdat Leiden de kant van die opstandige Willem van Oranje heeft gekozen. Maar Leiden houdt de poorten stevig op slot. De Storytrail stadswandeling Leiden komt de stad wel binnen en vertelt hoe de gewone burger het beleg het hoofd probeert te bieden, maar ook de dilemma's waar de burgemeester van de stad en de commandant van de Spanjaarden mee te kampen hebben. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Leiden wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-leiden/
Zo 28 april - 14:00u
Zo 29 september - 14:00u
Zo 27 oktober - 14:00u